luni, 23 mai 2011

Ecochallenge

Această  ediţie a Ecochallenge-ului i-a determinat pe doamna Veronica Clonda şi        Gelu Pinter să ne aleagă pe noi: Puie Florin ,Gherman Ionuţ, Torjoc Cristina şi Purtan Geanina să fim în acest an Şoimii Apusenilor. Foarte emoţionaţi , dar dornici de primele 3 locuri am mers în pădurea din Baile 1 Mai unde s-a desfăşurat concursul.
Prima probă a constat  în prezentarea blazonului şi a poeziei. Am pornit pe traseu în ordinea înscrierii. Domnul profesor Gelu Pinter a fost însoţitorul nostru care ne-a încurajat permanent în găsirea indiciilor. Proba care cu siguranţă le-a dat bătai de cap şi celorlalte echipe a fost aceea de a recunoaste copacii. Încrezători am parcurs şi celelalte probe. Doamna Veronica Clonda împreună cu unul din şoimii de anul trecut, Alexandra Puie, ne-au susţinut asteptând întoarcerea noastră de pe traseu.
Am aşteptat cu sufletul la gură ca juriul să delibereze. Fiind pentru prima dată în acest concurs, eram puţin speriaţi de rezultatul final, dar totul până în momentul în care juriul a clasat echipa noastra pe locul al-III-lea.
A fost o bucurie imensă deoarece chiar nu ne aşteptam având în vedere că am fost pentru prima dată aici.
Generaţiilor viitoare le urăm SUCCES şi  să creadă în forţele proprii pentru că şcoala noastră merită să fie recunoscută peste tot.

3 comentarii: