marți, 15 martie 2011

Ziua mondiala a Apei

        In data de 11 martie,  s-a  anuntat in scoala nostra inceperea unui concurs de desen organizat de Compania Nationala de Apa, filiala Oradea, cu ocazia  Zilei Mondiale a Apei.(22 martie)
        Ei  ne-au ajutat sa intelegem importanta apei, necesitatea ei in tot ceea ce inseamna viata , natura, existenta si totodata cei care ne-au propus acest concurs de desen.
       Abordarea dumnealor a fost cat se poate de explicita.
     Au pregatit pentru elevii nostri o prezentare asemanatoare unei povesti , sa poata fi inteleasa si de cei mici si de cei mari.
Titlul prezentarii a fost:
"POVESTEA UNEI PICATURI DE APA".
         In urma prezentarii elevii au inteles in ce forme se gaseste apa in natura, in corpul uman, ce se intampla cu apa colectata, cum ajunge apa in casele noastre, ce inseamna apa menajera si apa potabila.Au fost de asemenea sfatuiti cum sa protejeze natura, apa, cum sa evite sa polueze apa.
        A fost o lectie extrem de folositoare , atat pentru elevi cat si pentru noi dascalii.
        Si pentru ca s-au adresat elevilor, reprezentantii Companiei de Apa au venit si cu cadouri pentru micii ascultatori: ciocolata, biscuiti, planse pentru desen  si un breloc care sa ne aduca aminte de lectia "Povestea unei picaturi de apa".
         Le multumim pe aceasta cale si ii asteptam pe data de 17 martie cand vor veni sa ridice plansele de desen ce vor urma sa fie evaluate si premiate.
                  Mult succes claselor participante!
A consemnat: Andrada Mezea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu